Mar
2
19:00

Avond van Nijmeegse Sport

Fri, 2 Mar 2018
from 19:00 to 23:59

by Sport Club Excelsior Nijmegen
Posted: over 6 years ago
Updated: over 6 years ago by Sport Club Excelsior Nijmegen
Visible to: public

Time zone: Amsterdam
Reminder: None
Ends: 23:59 (duration is about 5 hours)

Nijmegen heeft vele topsporters en sporttalenten. Ook in 2017 hebben zij weer mooie en bijzondere prestaties geleverd. Daarom vindt op vrijdagavond 2 maart 2018 in de Jan Massinkhal de Avond van Nijmeegse Sport plaats.
Wij zijn dus op zoek naar sporthelden! Iedereen mag in dat kader kandidaten voordragen die in 2017 een bijzondere topprestatie hebben geleverd. Dus kent u een sporter die in Nijmegen woont, of lid is van een sportvereniging in Nijmegen? Een Nijmeegse sportploeg die vanwege een buitengewone topprestatie de prijs verdient? Of een sportinitiatief dat mensen in beweging brengt en in het zonnetje gezet kan worden? Laat het ons weten.
Het gaat om de volgende categorieën:
1. Sporter van het jaar
2. Sportploeg van het jaar
3. Sporttalentprijs individueel (t/m 18 jaar)
4. Sporttalentprijs teams (t/m 18 jaar)
5. Sportinitiatiefprijs
Nomineren
Vul het voordrachtsformulier op www.nijmegen.nl/avondvdsport in. U kunt kandidaten voordragen tot en met 4 januari. De jury beoordeelt de nominaties en maakt per categorie drie genomineerden bekend. Vervolgens kan er door u gestemd worden op uw favoriete kandidaat. Dus nomineer, stem en kom op 2 maart naar de Avond van de Nijmeegse Sport!
Bent u erbij?
Noteer vrijdag 2 maart 2018 vast in uw agenda. We zien u graag bij de uitreiking op de Avond van de Nijmeegse Sport. Het programma begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

Location

Jan Massinkhal Nijmegen

Comments --

Loading...