sv DSZ - S.C.E

2 Oct 2022 by Sport Club Excelsior Nijmegen

02-10-22 sv DSZ – S.C.E – uitslag 0 – 2 competitie
S.C.E is vanmiddag te gast in Boven-Leeuwen in het Land van Maas en Waal bij sv DSZ voor de tweede competitiewedstrijd van dit prille seizoen in de 3e klasse C. Theo van Cleef trainer/coach van S.C.E stuurt de volgende 11 man het veld op; Richard Schür, Nasim Saber, Farnous Zia, Jayrell Terziyan, Anthony Wefer, Martin Sluijs, Max Buesink, Niels Terheggen, Mike Bogaard, Nick Sander, Karim Dairaa.
In de dug-out zitten; Khalid Samaoui, Noa Poelder, Thijmen Scheidsbach, Mohamed Ired. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. G.H.G. van Tintelen.
De wedstrijd is onderweg, en het zonnetje ook. Tien minuten onderweg, twee ploegen die elkaar beloeren, maar nog geen gevaar voor beide doelmannen. We schrijven de 14e minuut en dan is het toch raak op “Sportpark De Hoge Berg” S.C.E komt op voorsprong door wie anders Max Buesink dit koel afrond 0-1, na een schitterende pass van Nasim Saber. Het gaat weer lekker voor S.C.E in Boven-Leeuwen, Richard Schür maakt zijn eerste goal vandaag vanuit een strafschop en de 2e voor S.C.E 0-2 in de 26e minuut. S.C.E heeft het betere van het spel in de eerste fase van de wedstrijd, maar sv DSZ kruipt steeds meer uit hun verdediging. Het kan nooit meer lang duren voordat we met ze allen aan de thee/? zitten, de klok staat op 44 minuten, en niet veel later blaast de scheidrechter af voor de rust.
Op naar de 2e helft, de bal rolt alweer, scheidsrechter is punctueel op tijd, het is net aan 15.00 uur op de klok. Nog geen wissel(s) aan S.C.E-zijde waar te nemen. Iets meer dan een uur onderweg, sv DSZ is nog steeds zoekende naar een aansluitingsdoelpunt, maar S.C.E heeft het achter goed voor elkaar. Met nog 15 minuten op de klok zou S.C.E deze toch nog moeizame wedstrijd over de streep moeten trekken, sv DSZ komt steeds een stap tekort of te laat voor het doel van S.C.E. Ondertussen lopen Mohamed Ired & Noa Poelder warm aan de zijlijn rond de 70e minuut, deze mannen komen in het veld voor Farnous Zia en Jayrell Terziyan. Wie weet een nieuwe impuls voor S.C.E “nieuwe krachten nieuwe kansen”. De klok geeft aan de de speeltijd verstreken is, hoeveel tijd komt er nog bij !!!!! De scheidrechter blaast af, de punten zijn voor S.C.E. Volgende week de topper op “Sportpark De Dennen” tegen Quick1888 aanvang 14.00 uur.