S.C.E 1 wint thuis ook

8 Mar 2020 by Sport Club Excelsior Nijmegen

08-03-20 S.C.E – sv Nijmegen 2-0 (competitie)
We zijn vanmiddag op “Sportpark Lindenholt” bij de wedstrijd tussen S.C.E – sv Nijmegen, de aftrap is om 14.00 uur, wedstrijd staat onder leiding van Dhr. H Peters. De basiself die het vanmiddag moeten gaan doen aan de kant van S.C.E zijn: Richard Schür ©, Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Kaj Dreis, Diego Tang (K), Guido Peters, Martin Sluijs, Kay de Kluis, en op de bank zitten vanmiddag; Max Buesink, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (RK), Luuk Schiphorst. We staan op het punt van beginnen, de bal rolt. We zijn amper begonnen of Nicky Sander schiet S.C.E in de 4e minuut op een 1-0 voorsprong, dat is een lekker begin. We schrijven alweer de 23e minuut, in een regenachtig omgeving is het moeilijk om tweets te maken. S.C.E is sterker en nam de leiding al snel. Na ruim een half uur spelen is de stand op “Sportpark Lindenholt” nog steeds 1-0 in het voordeel van de S.C.E. De 37e minuut goed doorzetten Khalid Samaoui op middenveld en Nicky Sander schiet bal over de uitkomende keeper. De 45e minuut grote kans voor Kay de Kluis op aangeven van Kaj Dreis, maar opnieuw over geschoten. Laatste kans voor sv Nijmegen uit een corner, maar iedereen mist, scheidsrechter fluit af. Het is rust in de Lindenholt. De spelers komen het veld weer op, de bal rolt voor de tweede helft. De 49e minuut, Richard Schür goed opkomen op rechts, terug leggen op Kay de Kluis, maar redding keeper met z’n voeten corner. In de 65e minuut, een goede vrije trap van Dennis Watson net over getikt door Diego Tang. sv Nijmegen dringt aan en S.C.E speelt meer op de counter. We schrijven alweer de 69e minuut, weer een prima redding door Diego Tang. 70e minuut de eerste wissel aan de kant van S.C.E, Jayrell Terziyan voor Kaj Dreis. De 75e minuut Diego Tang die de bal uit strafschopgebied over de middenlijn schiet. Een verdediger van sv Nijmegen loopt er onder door en Nicky Sander gaat alleen op de keeper af, hij tikt de bal op rand 16 meter er netjes langs. In de 78e minuut de tweede wissel aan de zijde van S.C.E, Guido Peters eruit en Luuk Schiphorst erin. We schrijven de 85e minuut, een schitterende vrije trap genomen door Daniel Heideveld met rechts op de binnenkant linkerpaal voor de keeper. Hij gaat helaas aan de andere kant over de lijn. Max Buesink komt in de 89e minuut in het veld voor Kay de Kluis. De 90e minuut, Max Buesink draait mooi open, maar schot net uit de hoek gehaald corner. De 92e minuut krijgt sv Nijmegen een penalty ingeschoten door Dennis Watson eenvoudig over de grond, dus gestopt door Diego Tang.
De scheidsrechter fluit af, de drie punten voor S.C.E zijn binnen, tot volgende week bij FC Kunde.