Eerste speelt gelijk

15 Jan 2020 by Sport Club Excelsior Nijmegen

14-01-20 S.C.E – sv DSV 3-3 (vriendschappelijk) De winterstop voor het eerste zit er weer op, 2020 begint met een vriendschappelijke wedstrijd tegen De SnelVoeters, kortweg sv DSV, uit Sint Anthonis. Vanavond geen wedstrijdverslag zoals je gewent ben, maar een korte samenvatting. Hierbij wel de spelers die het moeten gaan doen vanavond: Richard Schür ©, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Kaj Dreis, Luuk Schiphorst, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer (K), Martin Sluijs, Kay de Kluis en op de bank zitten: Thijs Meesters, Roel van Wijk, Diego Tang. We zijn onderweg en in de 7e minuut opent Kay de Kluis de score voor S.C.E 1-0. Nog geen 5 minuten later is het Richard Schür die het doel ook vindt 2-0. In de 20e minuut weet sv DSV het doel te vinden door een eigen goal van een S.C.E-er 2-1 is de stand. Net voor het rustsignaal maakt Jarno Herfkens er 3-1 van. Niet veel later fluit de scheidsrechter af, we gaan rusten. De 2e helft is begonnen, er valt niet veel te wisselen aan de kant van S.C.E, dus de 11 man van de eerste helft staan weer in het veld. sv DSV komt terug met een doelpunt 3-2 in de 58e minuut, wordt weer spannend, beide ploegen spelen voor de overwinning kan nog alle kanten op met nog 30 minuten op de klok. De eerste wissel aan S.C.E zijde Thijs Meesters komt erin voor Kay de Kluis in de 66e minuut. S.C.E laat het lopen 3-3 is het momenteel, sv DSV komt op deze manier 3x terug van een achterstand (op karakter!!!!). In de 76e minuut komt Good Old Roel van Wijk in het veld voor Kaj Dreis die mag gaan douchen. De scheidsrechter blaast af. a.s. zondag de inhaalwedstrijd in Boven Leeuwen tegen DSZ,aanvang 14.00 uur.