S.C.E ruim langs sv Babberich

15 Sep 2019 by Sport Club Excelsior Nijmegen

15-09-19 sv Babberich – S.C.E 1-5 (beker)
Op het zonnige sportpark De Buitenboom in Babberich, wordt vanmiddag de laatste poule bekerwedstrijd gespeeld. De jongens die vanmiddag starten in de basis: Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Guido Peters, Richard Schür, Daniel Heideveld, Khalid Samaoui, Rick Theunissen, Nicky Sander, Kaj Dreis, Kay De Kluis,
En dit zijn de jongens die op de bank zitten: Thijs Meesters, Robbin van Zandvliet, Angelo Kilkens, Jayrell Terziyan, Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Martin Sluijs
Al na een prima start in de eerste de beste aanval van S.C.E scoort Kay de Kluis de 0-1 voor S.C.E. We schrijven de 7e minuut, een prima vrije trap genomen door Kaj Dreis, van 20 meter rechts uit de hoek getikt keeper, corner die daar op volgt net over gekopt door Rick Theunissen bij de 1e paal. De 12e minuut, aanval sv Babberich, aanvaller komt goed achter de verdediger alleen op Diego Tang (keeper S.C.E) af, legt bal breed op andere aanvaller die buitenspel staat. Die schiet de bal erin, staat echter buitenspel. Scheidsrechter negeert onterecht vlagsignaal, 1-1 is de tussenstand. 18e minuut, na slordige periode S.C.E, goed doorzetten Nicky Sander op links gaat op keeper af, schiet de bal op goal en Richard Schür schiet hem over de lijn, 1-2.
In de 25e minuut, de trein gaat lopen, alhoewel sv Babberich met de mond vervelend begint te worden. Aanval rechts Damian Kregting op Luuk Schiphorst, zijn schot komt uit de kluts bij Richard Schür, die opnieuw een goal maakt. In de 27e minuut Nicky Sander neer binnen de 16 meter en penalty natuurlijk, schiet hij zelf goed binnen, we schrijven alweer 1-4 als tussenstand. 35e minuut, twee goede aanvallen van S.C.E van rechts, eerste voorzet net over Richard Schür, voor de goal, en de 2e aanval een 1-2 tussen Luuk Schiphorst en Kaj Dreis, maar doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. De 39e minuut, Damian Kregting alleen op keeper sv Babberich af, maar wordt neergelegd, niets aan de hand volgens de scheidsrechter!!!!!
Na onnodig opstootje, woorden na overtreding en gele kaart Rick Theunissen, fluit de scheidsrechter voor de rust. Heb er wel een blauw scheenbeen bij opgelopen. Het is ook rust in Batenburg, vv Batavia staat met 1-0 voor op Eendracht Arnhem. We zijn er weer, de ploegen komen het veld op voor de 2e helft. Maar eerst de wissels deze staan klaar voor de tweede helft; Thijs Meesters erin voor Daniel Heideveld, Jayrell Terziyan erin voor Kaj Dreis, en de laatste Robbin van Zandvliet erin Damian Kregting eruit, we gaan starten. De 47e minuut aanval vanaf rechts opgebouwd, Khalid Samaoui tikt door op Nicky Sander in strafschopgebied net naast de paal. sv Babberich komt er niet meer uit, 53e minuut goed doorzetten Jayrell Terziyan, die de bal van Richard Schür krijgt en strafschopgebied in loopt en keeper passeert 1-5 is de stand op het scorebord. Na bijna een uur spelen 59e minuut, Na een mooie acteur actie van de spits van sv Babberich komt aanvaller alleen vrij voor Diego Tang te staan hij stopt de bal en de rebound gaat over het doel. We schrijven alweer de 63e minuut als S.C.E een corner neemt, en Jayrell Terziyan net over het doel kopt.
Met nog 15 minuten op de klok, is de stand nog steeds 1-5 in het voordeel van S.C.E De 80e minuut, wedstrijd loopt langzaam maar zeker naar het einde. Af en toe plaagstootjes nog van S.C.E, wat in de afronding slordig dan weer is. Komt ook door stroeve veld en de keeper van sv Babberich, die zijn goal goed verdedigd. De scheidsrechter fluit af na 90 minuten. S.C.E wint met grote cijfers ook de laatste wedstrijd, alle drie de bekerwedstrijden gewonnen en gaan nu door in de knock out ronde. Zondag start de competitie, S.C.E start thuis om 14.00 uur tegen sc Millingen, tot dan.