S.C.E – SCD’33

25 Aug 2019 by Sport Club Excelsior Nijmegen

25-08-19 S.C.E – SCD’33 6-2 (vriendschappelijk)
Op deze tropische zondagmiddag de derde oefenwedstrijd in dit prille seizoen. De opstelling waarmee vanmiddag mee wordt begonnen: Richard Schür, Nicky Sander, Angelo Kilkens, Robbin van Zandvliet, Damian Kregting, Luuk Schiphorst, Diego Tang, Guido Peters, Jayrell Terziyan, Kay de Kluis, Thijs Meesters. De wissels zijn vanmiddag: Jarno Herfkens, Anthony Wefer, Martin Sluijs. Scheidsrechter vanmiddag Dhr. Arnts. De bal rolt. In de 10e minuut komt SCD’33 op een verdiende voorsprong 0-1, SCD’33 krijgt een penalty, wegens een overtreding in het strafschopgebied van S.C.E. Een half uurtje onderweg in de brandende zon, stand nog steeds 0-1. S.C.E heeft het moeilijk vanmiddag. In de 35e minuut maakt Robbin van Zandvliet door middel van een mooie kopbal voor S.C.E gelijk 1-1. SCD’33 laat het er niet bij zitten door slordig bal verlies aan de kant van S.C.E scoort SCD’33 de 2e treffer vanmiddag 1-2 in de 38e minuut. De scheidsrechter blaast af voor de 1e helft, S.C.E weet wat het moet doen de volgende 45 minuten, op naar de thee. De ploegen zijn weer uit de kleedkamers gekomen en staan klaar op het veld, voor de 2e helft. (Nog iets warmer, de zon doet het goed). Wissel aan de kant van S.C.E, Luuk Schiphorst eruit – Martin Sluijs erin. Het heeft even zijn tijd nodig gehad maar het staat 2-2 Jayrell Terziyan is de doelpuntenmaker in de 59e minuut door een fraaie kopbal. Een wissel nogmaals aan de kant van S.C.E Angelo Kilkens eruit – Jarno Herkens erin. S.C.E komt op stoom, Nicky Sander 3-2 in de 65e minuut, door middel van een lange sprint over links en een prima diagonaal schot. Ook Richard Schür pikt in de 76e minuut weer zijn doelpunt mee 4-2 in het voordeel van S.C.E door een kopbal. We schrijven de 82e minuut, Kay de Kluis maakt zijn eerste doelpunt voor S.C.E die hij beheerst in het doel schiet waardoor de stand 5-2 is geworden. Het mooiste doelpunt van vanmiddag door Jayrell Terziyan die maakt zijn 2e vanmiddag 6-2. Een mooie overwinning op een snikhete zondagmiddag in augustus.