S.C.E 1 start 2019 goed

10 Jan 2019 by Sport Club Excelsior Nijmegen

10-01-19 S.C.E – RODA’28 5-1 (Vriendschappelijk)
De eerste (vriendschappelijke) wedstrijd na de winterstop in 2019, de aftrap is verricht de bal rolt, we zijn weer begonnen. Na 15 minuten spelen is de stand nog 0-0. Ruim een half uur onderweg, het staat nog steeds 0-0 er zit weinig beweging in de voorhoede van beide teams. Net voor de rust is het alsnog raak in de 38e minuut maakt Richard Schür het eerste doelpunt in 2019 voor S.C.E 1-0. En ook de twee nul is gevallen Richard Schür is de maker ervan. Op naar de thee/koffie. We zijn onderweg voor de 2e helft, ook na de rust heeft Richard Schür het te pakken en maakt zijn 3e deze avond. S.C.E weet het doel nu wel te vinden Rick Theunissen maakt er 4-0 van in de 62e minuut. Ook doelpunt nummer 5 is er, Jefferson Gola is de maker ervan, we schrijven de 78e minuut. Ook RODA’28 is van de hatelijke nul af, in de 86e minuut een score waardoor de tussenstand 5-1 is geworden. Met nog maar een paar minuten op de klok, scheidsrechter telt er nog een paar minuten bij, en fluit af bij de 92e minuut. Prima start voor S.C.E in 2019 dit volhouden komt alles goed.