S.C.E 1 pakt punt van koploper

9 Dec 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

09-12-18 S.C.E – Groesbeekse Boys 0-0 (Competitie)
Met een klein waterig zonnetje, en een straffe wind vanmiddag de laatste thuiswedstrijd voor dit jaar op “Sportpark Lindenholt”, tussen S.C.E en Groesbeekse Boys, de laatste die de leiding heeft in de 4e klasse E. De wedstrijd is onderweg, in de 5e minuut een stuiterbal komt voor de voeten van Kaj Dreis, die Nicky Sander diep stuurt, maar zijn schot ziet hij langs de paal ziet verdwijnen. Na 15 minuten spelen, spel gaat snel heen en weer, echter op de middenlijn krijgt Nick Sander opnieuw de bal. Hij gaat alleen op de keeper af, maar schiet van 25 meter strak over de grond tegen i.p.v. over keeper Jeffrey Hoogenbosch heen. We schrijven de 18e minuut goede pass Kaj Dreis op Richard Schür die stuit echter weer op de keeper op 10 meter voor de goal.
Dertig minuten alweer op de klok en de stand is nog steeds 0-0. In de 35e minuut een goede bal aanname door Kaj Dreis, gaat alleen op Jeffrey Hoogenbosch af, die te ver voor goal staat, maar schiet met zijn rechtervoet vanaf 25 meter van het doel, de bal komt zo in de handen van de keeper van de Groesbeekse Boys. De 44e minuut, het in de weg lopen van scheidsrechter levert een corner op voor de Groesbeekse Boys, corner wordt net over gekopt. Volgende voorzet van Groesbeekse Boys wordt over gekopt door verdediger S.C.E en daarna schot hoog over het doel van Zev de Bruijn. Rust in Nijmegen 0-0. De laatste 5 minuten zijn voor de Groesbeekse Boys. Op naar de thee.
Voor de tweede helft is er weer afgetrapt op “Sportpark Lindenholt”, wie weet deze helft dat ze wel het doel wel weten te vinden. We hebben een uur gespeeld, de man die het scorebord bijhoudt heeft nog een rustige middag tot heden toe. Het spel verloopt zeer slordig, laten we de wind die sterker wordt maar de schuld geven. In de 62e minuut een corner genomen door de Groesbeekse Boys die kort genomen wordt en voor de goal van Zev de Bruijn voorlangs gaat, gevaar geweken. In de 74e minuut ontvangt Khalid Samaoui van S.C.E een gele kaart van de scheidsrechter, nog 15 minuten volhouden mannen. Eindelijk weer eens in de 75e minuut een klein kansje voor S.C.E voorzet Mike Roos van links, maar Kaj Dreis en Pascal Sevenich komen net te laat inlopen, helaas!!!! S.C.E meer in de aanval in de 78e minuut vrije trap Pascal Sevenich, maar helaas weer hoog over. We schrijven de 80e minuut. Mooie combinatie tussen Rick Theunissen en Nicky Sander, die de bal hoog over schiet in het strafschopgebied, weer een kans(je). In de 81e minuut, de regen komt regelmatig naar beneden en het zonnetje komt er tussen door. Een prima schot van Kaj Dreis die echter eenvoudig in de handen van Jeffrey Hoogenbosch komt. Scheidsrechter fluit af in de 92e minuut, eindstand 0-0.