vv Trekvogels o23 – S.C.E o23

10 Oct 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

09-10-18 vv Trekvogels o23 – S.C.E o23
Er is net voor de rust contact met onze correspondent. De ruststand tussen vv Trekvogels-S.C.E onder 23 is 2-1 in het voordeel van vv Trekvogels. Wel een mooi doelpunt van Cherano Hasselbaink van S.C.E, een afstandsschot al in de 5e minuut. Twee doelpunten van Trekvogels ook afstandsschoten, maar Zev de Bruijn stond niet in de goal. In de 58 minuut, opnieuw een doelpunt van Cherano Hasselbaink voor S.C.E. Goed opkomen op links het strafschopgebied in, alleen op de keeper af en bal over de grond tegen het net 2-2 is de tussenstand, wedstrijd kan nog alle kanten op. We schrijven de 78e minuut. Knullig balverlies van de Trekvogel in strafschopgebied en speler trekt S.C.E speler neer. Strafschop door Mike Roos, maar keeper duikt de bal helaas goed uit de hoek, stand blijft 2-2. Het loopt op het einde in de 87e minuut goed opkomen van Luuk Schiphorst die de bal van de verdediger afpakt rond de 20 meter en op de 16 meter met rechts de bal mooi in de korte hoek knalt. Goal S.C.E 2-3 wat ook tevens de eindstand is op het scorebord.