Week van de Scheidsrechter

5 Oct 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

Komende week, beginnend met 6 oktober en eindigt op 14 oktober is de “Week van de Scheidsrechter”, ook deze vrijwilligers verdienen respect, elke week (keer) weer.

Onderstaande tekst KNVB

Van 6 tot en met 14 oktober 2018 vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Tijdens deze week willen de KNVB en ARAG zoveel mogelijk voetballers en voetballiefhebbers de scheidsrechters laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Want zonder de vele duizenden scheidsrechters is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers (en hun supporters) ieder weekend van voetbal te laten genieten!

Scheids, bedankt!

Een aantal bekenden (oud-) voetballers dragen met een campagnevideo hun steentje bij aan de Week van de Scheidsrechter.
Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter wil de KNVB natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten. Dit jaar wordt dan ook aan spelers, staf, supporters en andere aanwezigen gevraagd om voor de wedstrijd te applaudisseren voor de scheidsrechter. Via social media roept de KNVB zoveel mogelijk voetballiefhebbers op om hieraan mee te doen. Hiervoor zijn al mooie filmbeelden gemaakt met een aantal bekende oud-voetballers, die hieraan graag hun steentje bijdragen.

Wij hopen dat alle voetballers en voetballiefhebbers van Nederland tijdens de Week van de Scheidsrechter een moment pakken om te laten zien dat de scheidsrechter gewaardeerd wordt en dat er zonder hem/haar geen voetbal mogelijk is.



Location

De Meeuwse Acker 2029 Nijmegen

Comments --

Loading...