Net geen stunt op de Kwakkenberg

10 Sep 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

09-09-18 vv Trekvogels – S.C.E (Beker)
Er is vanmiddag geen “live” wedstrijd verslag, webmaster is afwezig. De wedstrijd op de Kwakkenberg in Nijmegen begon om klokslag 14.30 uur. S.C.E is sterk afwachtend en laat de thuisploeg het spel maken, wat tot nu toe weinig kansen oplevert voor beide ploegen. In de 36e minuut een speldenprik van S.C.E in de persoon van Kaj Dreis op links, geeft bal door aan Richard Schür maar schot is makkelijke prooi voor de keeper van vv Trekvogels. In de 39e minuut krijgt een speler van vv Trekvogels een gele kaart. Ruim in blessuretijd in de 49e minuut een penalty genomen door Nick Sander, en deze bal eindigt tegen de touwen, een 0-1 voorsprong voor S.C.E. Een vreemde beslissing van de scheidsrechter, maar wel een verdiende voorsprong (we doen het ermee). Het is rust op naar de thee. In de 50e minuut na een goede aanval over rechts komt vv Trekvogels op een gelijke stand ware het niet dat de ontvangende speler buitenspel staat, feest gaat niet door, stand blijft 0-1. vv Trekvogels komen steeds beter in het spel en zijn echt op zoek naar de gelijkmaker deze middag. Na diverse goede aanvallen van vv Trekvogels vanaf links en van rechts, maar de afronding is slecht, en een puike redding van Zev de Bruijn. Een prima aanval van S.C.E door Kaj Dreis die net naast de verkeerde kant van de paal schiet. vv Trekvogels blijven maar komen, nu weer een schot boven op de lat, Robbin van Zandvliet pikt de bal op maar krijg hem moeilijk weg waardoor er weer een schot op het doel komt van S.C.E maar tegen een lichaam van een S.C.Eer, corner dus maar hier komt niets uit en weg gevaar. Nog 30 minuten volhouden voor de overwinning. S.C.E krijg een enorme kans wordt helaas niet afgerond door Pascal Sevenich dit had de 0-2 moeten zijn. S.C.E gaat wisselen, Kaj Dreis en Pascal Sevenich eruit, erin komen Mike Roos en Franco Kleinschiphorst. De wedstrijd loopt naar het einde , maar het kan nog alle kanten op wat betreft de uitslag, S.C.E heeft de overwinning nog niet binnen. vv Trekvogel gelooft er nog in. S.C.E in de persoon van Richard Schür komt vrij in de 16 meter in de 80e en vuurt direct op doel maar keeper staat in de weg en voorkomt zo een doelpunt voor S.C.E. In de 92e minuut scoort vv Trekvogels alsnog de 1-1, S.C.E heeft er van alles aan gedaan om de overwinning in de zakt te steken maar vv Trekvogels is over de gehele wedstrijd sterker geweest. Hoeveel tijd komt er nog bij???? Een minuut erbij, de wedstrijd is voorbij, voor S.C.E een mooi resultaat. Op naar volgende week op “Sportpark Lindenholt” de laatste poule bekerwedstrijd.