S.C.E verspeelt dure punten

15 Apr 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

15-04-18 Overasseltse Boys – S.C.E 0-0 (Competitie)
Vanaf een droog en zonnig sportpark “De Passelêgt” in Overasselt zijn we vanmiddag te gast bij de plaatselijke voetbalvereniging; Overasseltse Boys waar om 14.00 uur de bal gaat rollen. We hebben geen twitter verslaggever in Overasselt maar in de 40e minuut krijgt Nick Sander een gele kaart voor een overtreding. Het is rust op sportpark “De Passelêgt”, de tussenstand is nog steeds de beginstand 0-0. De 2e helft is begonnen en alweer 8 minuten onderweg, stand nog steeds dubbel nul. In de 10e minuut een gele kaart voor een Tom Derks van Overasseltse Boys. De wedstrijd kabbelt verder, zonder echt gevaarlijk bij de goals te komen. Er komt in de 67 minuut een wissel aan de kant van de Overasseltse Boys. Met nog 10 minuten op de klok, met S.C.E nu iets gaan forceren, om de eventuele winst naar huis te nemen om zodoende de 1e plaatst vast te houden op de ranglijst. De officiële speeltijd zit er op, hoelang laat de scheidsrechter nog doorspelen???? Niet lang twee minuten, de eindstand is ook de beginstand 0-0. Twee dure punten niet meegenomen.