Daar worden het grote jongens van

14 Apr 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

14-04-18 Brakkenstein JO11-1 – S.C.E JO11-2
(Bron: Facebook S.C.E JO11-2)
Vanochtend traden we in alle vroegte aan in en tegen Brakkenstein JO11-1. Na 2 scherpe trainingen deze week en het goede gevoel wat de spelers hadden meegenomen uit de oefenwedstrijd tegen VADS van afgelopen zondag (4-3 winst) gingen we met goede moed het veld in. Na 2 verliespartijtjes werd het weer eens tijd de punten in de tas mee naar Lindenholt te nemen. Na een korte voorbespreking en warming-up ging de wedstrijd van start. Binnen 2 minuten keken we tegen een 2-0 achterstand aan. Niks aan het handje…iedereen wakker nu, en op zoek naar de aansluitingstreffer. Na 8 minuutjes ballen stonden we op een 4-0 achterstand, waarna Nick de 1-4 aantekende. Vijf minuten later (17e minuut) stond Brakkenstein op een 7-1 voorsprong, waarbij hun nummer 10 de hoofdrol opeiste. Waar onze toppers altijd kunnen terugkomen van een achterstand, werd dit, met deze ruststand, wel een hele opgave. Als Brakkenstein JO11-1 in de eerste 3 minuten van de tweede helft dan simpel uitloopt naar 9-1 is de geest uit de fles. Meteen na de 9-1 wilde Antonius de bal voorzetten waarbij deze prachtig in het doel zeilde, 9-2. Vlak daarna kwam Brakkenstein in de dubbele cijfers. Tussendoor tekende Nick nog de 10-3 aan, en wist Jayden, die veel energie in zijn spel legde, na een mooie rush over links de 13-4 te maken. Eindstand 14-4. Leerzame ochtend voor onze kanjers maar ook voor de trainers. Deze week weer lekker trainen en de schouders rechten, volgende week zaterdag (21-4) verwachten we de Trekvogels JO11-2 op sportpark Lindenholt om 08:30 uur.