DVOV JO15-1 – S.C.E JO15-1

10 Apr 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

07-04-18 DVOV JO15-1 – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Na een vrij weekend ging S.C.E naar DVOV in Velp. Het weer was wederom prachtig en kon er om 11:15 uur worden afgetrapt. Het was een wedstrijd waarin vooral veel strijd werd geleverd door beide teams. Voetballend was het niet altijd even prachtig maar spannend was het zeker. DVOV was vooral gevaarlijk in de omschakeling, S.C.E moest het hebben van steekballen vanuit het middenveld. Tot echt grote kansen kwam het niet in de eerste helft. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet. Twee teams die streden voor elke bal waarin beide ploegen het duel niet uit de weg gingen. De goed leidende scheidsrechter hield dit goed onder controle. Wederom gaf het geen grote kansen waardoor deze wedstrijd in een gelijkspel eindigende. Gekeken naar deze wedstrijd was dat ook een verdiende uitslag.