S.C.E - vv Krayenhoff

9 Apr 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

08-04-18 S.C.E – vv Kraijenhoff 1-1 (Competitie)
Op deze zonovergoten zondagmiddag met veel toeschouwers die op deze wedstrijd zijn afgekomen, zijn we op “Sportpark Lindenholt” bij de topper tegen de nummer één van de ranglijst vv Krayenhoff. We zijn onderweg de bal rolt. In de 2e minuut een corner voor S.C.E kopbal Robbin van Zandvliet bal valt voor de voeten van Mick Verdonck maar schiet op keeper. Uitbraak Krayenhoff komt gevaarlijk dicht bij Zev de Bruijn maar struikelt gelukkig, gevaar geweken. Tussenstand na 10 minuten spelen is nog 0-0. We zijn een kwartier onderweg weer Robbin van Zandvliet over de helft van het veld speelt Mick Verdonck aan speelt de bal door een verdediger van vv Krayenhoff maar rond niet af als hij alleen voor de keeper staat. In de 19e minuut mooie aanval opgezet door vv Krayenhoff komen op de 16 meter, maar schot eenvoudig gestopt door Zev de Bruijn. Na 25 minuten op de klok is de stand nog 0-0 en enkele kansen over en weer. Eindelijk weer een kans in de 32e minuut door Luuk Schiphorst maar keeper kan eenvoudig pakken. Ook vv Krayenhoff komt er in de 36 minuut gevaarlijk uit maar Zev de Bruijn houdt de nul voor S.C.E. In de 44e minuut komt S.C.E op voorsprong door Mick Verdonck 1-0,en het is gelijk rust op de Lindenholt.

De ploegen komen weer uit de kleedkamer, en gaan richting veld voor de 2e helft. Als de stand zo blijft en in Winssen ook gaat het donderdag a.s. een waar spektakel worden op “De Boshof”. Maar eerst nog maar eens 45 minuten voetballen. Een speler van vv Krayenhoff ontvangt in de 62 minuut een gele kaart van de scheidsrechter. De wedstrijd wordt harder vv Krayenhoff ontvangt nog een gele kaart in de 64 minuut. Damian Kregting speelt terug op Zev de Bruijn en schiet hard op kruising, hier komt S.C.E goed weg. Kaj Dreis komt in het veld voor de moe gestreden Mick Verdonck. vv Krayenhoff wordt harder en onbesuisder, de druk neemt toe. Met nog vijf minuten op de klok, komt vast nog wel wat bij blijft het spannend in de Lindenholt. Gaat er nog in de laatste minuten gescoord worden???? In de 85e minuut een aanval door vv Krayenhoff bal gaat richting kruising maar Zev de Bruijn voorkomt doelpunt. Het gaat weer billen knijpen worden, doelpunt kan aan weerszijde vallen. In de 91e minuut weer een prima redding van Zev de Bruijn, S.C.E countert via Kaj Dreis op Dylan Cousin maar schot wordt gehouden door keeper. S.C.E geeft het alsnog weg vv Krayenhoff komt op gelijke hoogte 1-1 in de 95e minuut wat ook tevens de eindstand is. Op basis van inzet is het wel terecht dat vv Krayenhoff één punt mee neemt.