Zevenklapper S.C.E 1

17 Jan 2018 by Sport Club Excelsior Nijmegen

16-01-18 S.C.E – Quick 1888 zat. 1 7-1 (Vriendschappelijk)
Gelukkig is het op dit moment droog op “Sportpark Lindenholt” maar wel fris met een vervelende koude gure wind, de wedstrijd is om 20.05 uur begonnen en na vijf minuten is de tussenstand nog 0-0. In de 27e minuut opent S.C.E de score in de persoon van Nicky Sander 1-0. S.C.E heeft de smaakt te pakken Mike Verdonk maakte de 2-0 en Kaj Dreis in de volgende minuut de 3-0. Nicky Sander maakt er in de 33e minuut de 4-0 door middel en een penalty. In de laatste minuut voor de rust scoorde Quick 1888 de 4-1. Het is rust in de Lindenholt. De aftrap is genomen voor de 2e helft. In de 60e minuut is het nog altijd 4-1, S.C.E hoeft niet meer zo nodig en Quick 1888 wil wel, maar vergeet te scoren. In de 75 minuut minuut scoort Kaj Dreis zijn 2e doelpunt deze avond 5-1 is de tussenstand met nog 15 minuten op de klok te gaan. S.C.E pakt alsnog de draad weer op en Mike Roos is de doelpuntenmaker voor S.C.E 6-1 na een schitterende breedte pass van Jefferson Gola. Het laatste doelpunt van vanavond kwam in de laatste minuut van de voet van Mike Roos, waardoor de eindstand op 7-1 komt vanavond.