Deze wedstrijd was alles; behalve goed

5 Nov 2017 by Sport Club Excelsior Nijmegen

04-11-17 Blauw Wit JO15-1G – S.C.E JO15-1
Bron: Facebook S.C.E 15-1
Na de goede wedstrijd vorige week ging S.C.E naar Blauw Wit voor de Nijmeegse derby. S.C.E heeft het altijd lastig tegen Blauw Wit. Hoe ging dat vandaag? Al heel snel kwam Blauw Wit op een 1-0 voorsprong. De keeper van S.C.E zat er nog aan maar het schot was te hard van dichtbij. Maar S.C.E speelden vandaag niet goed. Het baltempo was laag waardoor Blauw Wit het eenvoudig kon belopen. Blauw Wit dat vandaag niet gekomen was voor een leuk potje voetbal moest het hebben van veel strijd en het weg schieten van de bal. Deze lange bal zorgde in het begin voor het nodige gevaar. Na 15 minuten spelen maakte Aryn een doelpunt na een goede individuele actie. Met een beetje hulp van de keeper viel de bal erin 1-1. Na de rust werd het spel er niet beter op. Blauw Wit hield tegen, S.C.E kon geen potten breken. Maar het bleef spannend. De nodige spanning in het veld zorgde voor irritaties bij verschillende spelers. Dit leverde veel duels/overtredingen op waar de scheidsrechter regelmatig goed optrad ! Deze wedstrijd leek op een gelijkspel uit te lopen. Een geweldige redding van S.C.E keeper vlak voor tijd was noodzakelijk. Totdat Bram de bal voor de voeten kreeg en uithaalde 1-2. Hierna was het pompen of verzuipen voor Blauw Wit (dit deden ze overigens de hele wedstrijd al) S.C.E hield tegen en won deze wedstrijd met 2-1.
Deze wedstrijd was alles behalve goed, wel erg spannend! KLIK HIER voor de foto’s. https://www.facebook.com/scenijmegenjo15.1/photos/a.1477811032301219.1073741832.837203329695329/1477817438967245/?type=3&theater