Mooi combinatie voetbal met veel kansen

29 Oct 2017 by Sport Club Excelsior Nijmegen

28-10-17 S.C.E JO15-1 – De Bataven JO15-1
Bron: Facebook S.C.E JO15-1
Vandaag mocht S.C.E aantreden tegen De Bataven JO15-1 uit Gendt. S.C.E begon de wedstrijd sterk. Na een goed genomen corner stond Bram op de goede plek om de bal binnen te schieten 1-0. Na dit doelpunt bleef S.C.E goed voetballen. Er zaten hele mooie aanvallen bij en goed combinatie voetbal. Een van deze mooie aanvallen werd beloond met een doelpunt van Thijmen 2-0. De supporters langs de lijn waren lyrisch over het spel van S.C.E JO15-1. Op slag van rust beloonde Justin zijn goede eerste helft met een doelpunt 3-0. Nog geen minuut later deed De Bataven dan iets terug. Via een penalty werd het 3-1 vlak voor de rust. Ook na de rust starten S.C.E uitstekend. Thijmen scoorde zijn tweede doelpunt uit een prachtige volley. Na dit doelpunt geloofde S.C.E het wel. Het was voetballend niet meer zo sterk als in de eerste helft. Het werd steeds rommeliger en slordiger vanuit S.C.E kant. De Bataven kon hiervan niet direct profiteren waardoor het lang 4-1 bleef. In de slotfase van de wedstrijd vielen er nog twee doelpunten. Eerst scoorden De Bataven 4-2 uit een corner. Daarna was het Mohamed die de verdediger en de keeper het bos in stuurde en 5-2 scoorde. Een goede overwinning van S.C.E waarin het in de eerste helft erg sterk speelden. Mooi combinatie voetbal met veel kansen.
Doelpunten: Thijmen 2, Bram, Mohamed, Justin